London är en av de främsta städerna i världen när det kommer till fotboll och en fantastisk destination om man vill se fotboll live.

london_fotboll_139246895

Staden är för tillfället hemmet för sex olika klubbar som spelar i Premier League:

• Arsenal
  • Chelsea
  • Crystal Palace
  • Tottenham Hotspur
  • Watford
  • West Ham United

Den stora fördelen med att ta en fotbollsresa just till London är att när man inte är i stadium och njuter av en match har man hela denna fantastiska stad att utforska.

Köpet av biljett och bokning av resa är något man alltid bör satsa på att köpa som ett paket. På så sätt kommer man inte behöva boka från flera håll samtidigt och hoppas att man hittar hotell och datum som passar ihop med matchen eller matcherna man vill fara och se.

När man köper en fotbollsresa är det viktigt att man gör detta av en auktoriserad försäljare. Gör man inte det riskerar man att köpa svarta biljetter och inte ens få komma in, vilket ju är det sista man vill ska hända. Ett tips är att alltid fråga vilket block man kommer att få sitta i. En riktig försäljare kan alltid ge den informationen. Får man bara höra att man kommer att sitta på långsidan ska man bara vända sig om och hitta en annan försäljare.

Ett fotbollsresepaket kommer ofta att vara för ett par dagar. Vill man förlänga sin visit, kanske se fler matcher eller bara få mer tid över på resan, är det alltid rekommenderat att höra av sig till reseförsäljaren och se vad man ordna.

Säsongen 2016/2017 börjar den 13 augusti, så vill man vara tidigt ute är det dags att boka in sin resa redan nu!