Det är inte alls ovanligt att man byter sport och går från exempelvis från fotboll till hockey. Man kanske känner att man är en större talang på isen istället för på fotbollsplanen. Det kan ju naturligtvis vara tvärtom också att man ledsnat på ishockeyn för att börja spela fotboll istället.

Om det är så att fotbollen inte ger det som du önskat så ska du naturligtvis börja titta på någon annan sport. Du kanske har kompisar som spelar ishockey så det blir detta som du känner att du vill satsa på. Många gånger så är kamratskapen det som styr vilken sport som man håller på med. Om ens närmaste vänner håller på med någon sport så faller det sig naturligt att man själv också börjar med den sporten.

Om det är så att du tycker att fotbollen inte ger dig något och inte är så skoj som den tidigare var. Så prata med din tränare och dina föräldrar att du gärna skulle vilja byta sport och börja med ishockey istället. Vi vet att det kan vara ett tufft beslut att ta men för din egen skull så är det viktigt att du tycker om den sport som du ska ägna dig åt. Om det blir hockey eller något annat kanske inte spelar så stor roll utan att du trivs där du befinner dig.