När statistiken för Zlatan Ibrahimovic presenterades i oktober där han var sämst bland Premier Leagues anfallare med två mål på åtta matcher och ett målsnitt på 14 procent började man undra ifall det var slutet på hans karriär.

soccer

Sedan skrev Aftonbladet nyligen om hur Zlatan Ibrahimovic gjort åtta mål på de sju senaste matcherna och man börjar sparka sig själv för att man tvivlade. Hans lag trodde på honom och det visade bra resultat, skulle du själv gjort likadant?

Sådana funderingar kan du testa genom att skapa ditt alldeles egna lag i ett fantasy Premier League. Fantasy Sports är ett management-spel där målet handlar om att skapa det bästa laget av spelare som finns i verkligheten med en bestämd budget. Hur bra de gör ifrån sig i verkliga världen reflekteras i ditt fantasy-lag. Fantasy Sports är ett roligt spel där du kan träffa på andra med samma hobby som dig. I nuläget finns det många olika sajter till fantasy sports, men här finns en lista på högt rankade sajter som erbjuder fantasy sports på Premier League.

Tävla mot andra och vinn priser

När du väl skapat ett lag är det självklart att man vill testa mot ett annat lag, och lära sig av resultatet. Var kanske målvakten inte så bra som du hade hoppats på? Eller ska du kanske sälja din stjärna till mittfältare för att få in en stor summa och köpa in två nya spelare med stor potential?

Genom att testa, utforska och spela mot andra spelare lever du dig in i din favorithobby på ett helt annat sätt, och om du finslipar dina strategier tillräckligt väl kan du vinna priser på detta. Det har hänt att man fått de riktiga spelarnas tröjor som pris för att man gjort tillräckligt bra ifrån sig.